×

PRODUKTION AV JÄGARSTEKPANNOR I FULL GÅNG

  • 12.28 01 april

Pergite Outdoor är i nu i full gång med produktion av jägarstekpannor. Produktionen körs nu helt i egen regi efter att företaget tagit över verksamheten från sin svenska leverantör.

-“Vi har märkt av en ökad efterfrågan på våra svensktillverkade pannor tillverkade av kolstål och björk. Nu har vi förutsättningar att öka produktionen i den takt som krävs” säger Fredrik Byström (VD).

Produktionen har också utökats med ett efterbehandlingssteg där pannorna ytbehandlas med vegetabilisk olja. Kolstål är känsligt mot fukt och kan rosta i fuktig miljö, men med ett oljeytskikt förhindras detta.

Köp utrustningen:


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_stock_quantity() on bool in /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-content/themes/nomadian/template-parts/posts/products.php:9 Stack trace: #0 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(792): require() #1 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(725): load_template() #2 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/general-template.php(206): locate_template() #3 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-content/themes/nomadian/template-parts/posts/content-posts.php(44): get_template_part() #4 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(792): require('/home/bfadmin/w...') #5 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template.php(725): load_template() #6 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/general-template.php(206): locate_template() #7 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-content/themes/nomadian/single.php(31): get_template_part() #8 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-includes/template-loader.php(106): include('/home/bfadmin/w...') #9 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/bfadmin/w...') #10 /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/index.php(17): require('/home/bfadmin/w...') #11 {main} thrown in /home/bfadmin/webapps/pergiteoutdoor.se/wp-content/themes/nomadian/template-parts/posts/products.php on line 9